Detailed Notes on iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

İşçilerin normal hayatta kullandıkları ayakkabılarını işyerlerinde kullanmaları uygun değildir. Bazı kadın ve erkek iş çiler sokakta giyilmeyecek kadar eskimiş ayakkabılarını işyerinde giymeyi tercih ederler. Ancak bu durum bir çOkay iş kazasına neden olur.

E-ticaret yapacaklar ya da bir ayakkabı mağazası açmak isteyenlerin mutlak suretle incelemesi gereken en iyi ayakkabı markaları rehberindeki birçok firma toptan satış ya da bayilik fileırsatına da sahiptir.

Tabanı kaymaz ve asit gibi etken maddelere karşı dayanıklıdır. Anti statik özelliğe sahip taban elektrik çarpmalarına karşı koruma direnç sağlamaktadır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Her iş sektöründe olduğu gibi yol yapımı ve şantiyelerde hızlı kirlenebilen ayakkabılar uygun olmayabilir. Her türlü riske karşılık olarak ve kullanım kolaylığı açısından şantiye işçi ayakkabılarında bağcık olmamalıdır. Ayakkabının ön kısımlarında mutlaka koruyucu bir burunluk bulunmalıdır. Ayak parmaklarının sağlığı ve konforu açısından bu unsur önemli bir detaydır.

Güvenlik ayakkabısı erkek kadın iş ayakkabısı hafif spor nefes alan koruyucu ayakkabı çelik kapak spor ayakkabı kaymaz spor koruyucu ayakkabı 35-46EU

Ter emme ve emilen teri geri bırakma: Kullandığımız fusbetlerin ter ve su buharı emme kapasitesi yüksek olup kısa sürede emilen nemi geriverir ve hızla kurur.

Aynı zamanda hafif yapısıyla çalışanların daha rahat hareket etmelerine olanak tanır, böylece uzun çalışma saatlerinde bile ayaklarda yorgunluk hissi bare minimum seviyede tutulur.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlanmış özel ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayarak işçilerin ayaklarını korur.

Hele bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle ayakkabi işletmesi olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en çelik burunlu iş ayakkabısı iyi şekilde sağlamanız iş ayakkabısı çelik burun gerekmektedir.

Çelik burunlu eğitmenler erkek güvenlik ayakkabıları hafif nefes güvenlik eğitmenleri kadın delinme geçirmez iş ayakkabısı rahat lIndustrial ayakkabı

Şantiye botu ve kışlık iş ayakkabısı ise soğUnited kingdom hava koşullarında ayaklarınızı sıcak tutar. Ayrıca soğuğa dayanıklı ve ESD özellikli iş ayakkabısı gibi özel özelliklere sahip modeller, belirli çalışma koşullarında ekstra koruma sağlar. Yaz aylarında ise yazlık işçi ayakkabısı gibi hafif ve hava geçirgenliği yüksek alternatifler konfor sağlar. 

Report this wiki page